CHP'den İstanbul'da bir aday daha: Aykut Erdoğdu

CHP'den İstanbul'da bir aday daha: Aykut Erdoğdu
Daha önce Mehmet Akif Hamzaçebi, Mahmut Tanal, Gürsel Tekin ve Engin Altay'ın aralarında bulunduğu 4 ismin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı konuşuluyordu. Adaylık açıklaması yapan son isim CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu oldu. İşte detaylar...

Dün akşam Halk TV'deki Halk Arenası programında Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu bombayı patlattı. Dah önce birçok kşinin konuşulduğu ve 4 önemli ismin ön plana çıktığı CHP Aykut Erdoğdu da İstanbul'a talip olduğunu açıkladı. Bu gelişmenin ardından partide nasıl bir yol izleneceği merak edilir hale geldi.

'Tartışmalıyız'
2019'da yapılacak yerel seçimlerde İstanbul'da kıyasıya bir rekabetin yaşanacağını söyleyen Erdoğdu, Akif Hamzaçebi’nin ardından İstanbul’a adaylığını açıkladı. Erdoğdu, "Önümüzde zor bir seçim var. Ben önümüzdeki dönemde partimle konuştuktan sonra eğer bu seçimi kazanabilecek aday adaylardan biri olabilirsem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olmak istiyorum. Bunu yakınlarımla paylaştım, Genel Başkanım'la paylaştım. Bu portföyde hepimizin değerlendirilmemizin gerektiğini, İstanbul'u en iyi yönetecek belediye başkanının belirlenmesi konusunda geniş bir tartışmanın faydalı olacağını düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.