CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu emoji kurbanı oldu, şekilden şekile girdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu emoji kurbanı oldu, şekilden şekile girdi
CHP Milletvekili Tacettin Bayır, Kılıçdaroğlu'nun kürsüde olduğu anlarda canlı yayınla toplantıyı yayınlarken emojileri açık unuttu. CHP lideri birçok emojiyle birlikte görüntülenirken videoyu izleyenler kahkahaya boğuldu.

CHP canlı yayın kazasıyla sarsıldı. İzmir Milletvekili Tacettin Bayır partisinin grup toplantısında konuşan genel başkanının yayınını yapmak isterken kazaya kurban gitti. Kılıçdaroğl'unu çeşitli emojilerle istemeden de olsa birleştiren Bayır'ın bu hareketi kısa sürede binlerce kişiye ulaşırken izleyenleri de güldürdü. Videoda simgeleri gören Bayır görüntüleri anında sildi.

'Gandalf Kılıçdaroğlu'
Bayır'ın bu hareketi sonrasında Facebook'ta yayını izleyenler Kılıçdaroğlu'nu Yüzüklerin Efendisi serisinin 'sakallı ve şapkalı büyücüsü' Gandalf kılığında görünce önce ne olduğunu anlayamasa da, kısa süre sonra durumu fark edip vekili uyarmayı denediler. Ancak yorumları görmeyen Bayır, yayını bir süre daha devam ettirince ortaya izleyenleri gülümseten görüntüler çıktı.

Üyelere de uyguladı
Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra kadraja giren diğer parti üyeleri de uygulamadan nasibini alırken görüntüler,  kısa süre içerisinde Twitter'da da çok sayıda paylaşım ve yorum aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.