CHP İstanbul İl Kongresi’nde pankart gerginliği

CHP İstanbul İl Kongresi’nde pankart gerginliği
Bugün yapılan CHP’nin 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu’nun konuşma yaptığı sırada bir gerginlik yaşandı.

MEHMET MERT - CHP’de İstanbul İl Kongresi ve İl Başkanlığı Seçimi heyecanı başladı. Cemal Canpolat ve Özgür Çelik'in yarışacağı kongrede delege seçimi de yapılacak. Sabah saatlerinde başlayan kongrede eski CHP İstanbul İl Başkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı.

Kaftancıoğlu kürsüdeyken gerginlik

Canan Kaftancıoplu’nun kürsüye çıktığı sırada açılan bir pankart gerginlik yarattı. “Kayyumcu yönetim İstanbul'dan gidecek özgür ve adaletli yönetim gelecek” yazılı bir pankart açan bir grubun Kaftancıoğlu’nu yuhaladığı duyuldu.


Kaftancıoğlu: Son kez buradayım!


Kongrede konuşmasına başlamadan önce katılımcıları İstiklal Marşı ve saygı duruşuna davet eden Canan Kaftancıoğlu ise şunları söyledi:

“6 yıldır sürdürdüğüm il başkanlığında sonra son kez burada karşınızdayım. Ankara'da dün kurultay oldu tek adam çıktı. Bir şeyler söyledi. Karşı düşünce yok, fikir yok, müzakere yok. Tek adam çıktı listesini sundu. CHP İstanbul örgütü nasıl bir örgüt? Adaylarımız var, adaylar arasında kıymetli bir yarış var. Özgür ve hür iradesiyle bugün demokratik seçim gerçekleştirecek. İstanbul delegesi tehdit ile teklif arasında sıkışmaz. Bu örgüt sandıklarda günlerce beklemiş örgüt. Yazılanların çizilenleri kaldırıp çöpe atacak bir örgüt bu…

Canan Kaftancıoğlu konuşmasını, CHP İstanbul İl örgütüne ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğluna teşekkür ederek tamamladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.