CHP'li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e silahlı saldırı

CHP'li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e silahlı saldırı
CHP'li Yeşilova ilçe Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şahin evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu ve saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

CHP'li Yeşilova ilçe Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şahin evlerinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Sosyal medyada açıklamada bulunan Göker, “Yeşilova belediye Başkanımız ve eşi bu sabah kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı” ifadelerini kullandı.

MÜMTAZ ŞENEL VE EŞİNİN SAĞLIK DURUMU NASIL?
Göker, Şenel ve eşinin sağlık durumlarının iyi olduğunu, hayati tehlikelerinin bulunmadığını duyurdu.



Burdur Valisi Hasan Şıldak ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Devlet Hastanesi'ne giderek Başhekim Nedim Ongun'dan bilgi aldı.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Mümtaz Şenel'in sol diz, sol ayak ve sağ ayağından, eşinin ise sağ ve sol ayağından yaralı olduğunu belirterek, "Bugün sabah 04.35'te, Sayın Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel'in evine gelen kişi ya da kişiler kapıyı çalarak, polis olduklarını söyleyerek, başkanımızı dışarıya çağırmış, kendisi ve eşini ayaklarından kurşunlanmış. Şu an hayati bir tehlikeleri yok. Doktorlarımız tedavisini yürütmekte. Başkanımıza, eşine ve tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Milletvekili Mehmet Göker, olayın nedeniyle ilgili somut bir bilgileri olmadığını, konunun gün içinde netleşeceğini söyledi.

Saldırganların yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.