CHP'li isimlerden AKP'li Turan'a bomba 14. kat yanıtları peş peşe geldi

CHP'li isimlerden AKP'li Turan'a bomba 14. kat yanıtları peş peşe geldi
AKP'li Bülent Turan, CHP'li Engin Özkoç'un TÜİK tweetini alıntılayarak, "Pazartesi 11’de bir grup arkadaşla CHP'nin meşhur 14. katına geliyoruz" dedi. Turan'a yanıt CHP'li Çetin Çapan ve Ulaş Gürbüz'den geldi. Çapan, 14. katta Rasim Bölücek var diyerek Turan'ı CHP Genel Merkezi'ne davet etti. CHP'li Gürbüz de 14. katta odası bulunan Rasim Bölücek'i işaret etti, 'en doğru adres' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu enflasyon rakamlarının açıklandığı gün TÜİK'i ziyaret etmek istedi. Kılıçdaroğlu ekonomi kurmaylarını da alarak TÜİK'in önüne gitti. Ancak Kılıçdaroğlu ve ekibi TÜİK'e alınmadı.

Kılıçdaroğlu'nun ekonomi ekibi TÜİK görevlilerine yasaları hatırlatsa da fayda etmedi. Kılıçdaroğlu da TÜİK önünden gazetecilere açıklama yaparak ayrılmıştı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'in önüne gitmesini hedef aldı. Erdoğan'a jet yanıt, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan geldi.

Özkoç Twitter'dan Erdoğan'a verdiği yanıtta, "Devletin kurumu senin babanın evi değil 
@RTErdogan! Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşı da, milletvekili de istediği zaman oraya gider…" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da Özkoç'un tweetini alıntılayarak, "Biri de çıkıp;

"Pazartesi 11’de bir grup arkadaşla CHP'nin meşhur 14. katına  geliyoruz; Atatürk'ün kurduğu partiyi nasıl HDP'nin vagonu haline getirdiğinizi incelemek için.


CHP @kilicdarogluk'nun babanızın evi değil!" dese!" diyerek yanıt verdi.
CHP'den Bület Turan'a peş peşe yanıtlar geldi. CHP'li Çetin Çapan ve Ulaş Gürbüz'ün; AKP'li Turan'a verdiği yanıtlar sosyal medyada gündem oldu.

"İNSANLIK VE MEMLEKET SEVGİSİ ÖĞRENİRSİNİZ"

Çapan, Turan'a 17-28 Aralık'ta ortaya çıkan, 'ayakkabı kutularını, para sayma makinelerini' hatırlatarak, "Buyrun tabi; 14. katta ayakkabı kutuları yok, torpil listeleri yapılan aile vakıfları da yok ama Sayın Genel Başkanımızın deneyimli, çalışkan ve dürüst başdanışmanı Sn. Rasim Bölücek var. 
Hem çay içer, hem insanlık ve hem de memleket sevgisi öğrenirsiniz." diye yazdı.

"GİDECEĞİ EN İYİ ADRESTİR"

CHP'li Gürbüz de, Rasim Bölücek'i işaret etti, "O 'biri'nin gideceği en iyi adrestir 14. kat.. Orada her sorunu ve sorusuna en doğru, tatmin edici cevabı kesinlikle alacaktır.
Orada, bizi de sabır ve tahammülle dinleyen, sosyal demokrasi mücadelesinin önemli ismi 
@rasimbolucek'ce karşılanacak ve layıkıyla ağırlanacaktır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.