CHP'li Özel: Ak Parti WhatsApp yazışmalarını izleyip, denetleyecek!

CHP'li Özel: Ak Parti WhatsApp yazışmalarını izleyip, denetleyecek!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Facebook ve Instagram gibi milyonlarca insanın kullandığı sosyal ağlara ilişkin yeni düzenlemelerin getirilmesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, "Akıl alır gibi değil. Evde kalıyorlar. Yetmez kimse ile iletişim de kurmasınlar. Bu işi fırsatçılığa dönüştürdüler" dedi.

Meclis gündemine gelen ve bazı kanunlarda değişiklik yapılması için yeni bir kanun taslağını gösteren Özgür Özel "Anayasa değişikliğini her doğana göre değil de Erdoğan'a göre yaptıkları için 24 Haziran 2018'de Erdoğan'a göre yaptıkları için şimdi Erdoğan'a bile bol geliyor. Kendi Anayasasını ilk çiğneyen de Erdoğan" dedi.

"Artık yeni rejimin ar damarı çatladı" diyen Özgür Özel "Bakanlar kanun taslağı hazırlamışlar sektörden görüş soruyor. Bugün buna ihtiyaç duyuyorsanız demek ki rejim çöktü. Bu sektörden görüş sorulan kanun Meclis'e gelecek. Kanun teklifi vermek demokrasiler de bir sorun tespit edilir, görüş alınır. Artık sarayın hazırladığı metni milletvekillerine veriyorlar. Milletvekilleri kargo elemanına döndü. Bu olmaz. Bu milletvekillerini itibarsızlaştırıyor" diye konuştu.

Taslağın içinde gözden kaçan WhatsApp planına dikkat çeken Özgür Özel "En bilindiği WhatsApp olan çok sayıda haberleşme uygulamasının devletin denetimine alınacağı anlaşılıyor. İnsanların WhatsApp yazışmalarını izlemek ve denetlemek akla nereden geldi merak ediyoruz. Akıl alır gibi değil. Evde kalıyorlar. Yetmez kimse ile iletişim de kurmasınlar. Bu işi fırsatçılığa dönüştürdüler" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum