CHP'li Özgür Özel'den Ak Partili Mehmet Muş'a Kaftancıoğlu yanıtı

CHP'li Özgür Özel'den Ak Partili Mehmet Muş'a Kaftancıoğlu yanıtı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Ben 'Atatürk' değil, 'Gazi Mustafa Kemal' derim" sözleriyle başlayan tartışma sürüyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kaftancıoğlu'nun bu sözleri üzerinden kendisini hedef alarak, "Meclis'te her gün Atatürk nutukları atan Özgür Özel'e baktım hâlâ ses yok" diyen AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş'a yanıt verdi Özel, "Kurucu liderimize saygıyı Atatürkçüleri cezaevlerine tıkanlardan, Atatürk düşmanı Pelikancıları besleyenlerden öğrenecek değiliz" dedi.

Muş paylaşımında, "Atatürk soy adından rahatsızlık duyan bir CHP il başkanı.. Meclis'te her gün Atatürk nutukları atan Özgür Özel'e baktım hala ses yok. AK Parti İl Başkanı aynı sözleri söylese meclisin önünde ağzından tükürük saça saça bağırır çağırırdı. Şimdi süt dökmüş kediye dönmüş. CHP budur!" ifadelerini kullandı.

Özel verdiği yanıtta ise şunları kaydetti:

"Çok şükür; partimizde Atatürk soyadından rahatsızlık duyan bir il başkanı da senin gibi yalanı doğruymuş gibi anlatan bir grup başkanvekili de yok! Kurucu liderimize saygıyı Atatürkçüleri cezaevlerine tıkanlardan, Atatürk düşmanı Pelikancıları besleyenlerden öğrenecek değiliz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.