CHP'li Özkoç: FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı

CHP'li Özkoç: FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç kaymakamların FETÖ şüphesiyle görevden alınmasına değinerek 'Eskilere değil, yenilere de bakın. Son Kaymakamlık sınavlarında farklı cemaat kisveleri altında FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı' dedi.

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, FETÖ soruşturmasında 43 kaymakam ve vali yardımcısının görevden uzaklaştırılmasına ilişkin "Eskilere değil, yenilere de bakın. Son Kaymakamlık sınavlarında farklı cemaat kisveleri altında FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı" dedi.

Özkoç, FETÖ ile bağlantılı olduğu belirlenen Doğu ve Güneydoğu illerinde aktif görevdeki 43 kaymakam ve vali yardımcısının İçişleri Bakanlığı talimatıyla görevden alınmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özkoç, "FETÖ soruşturmasında 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden uzaklaştırılmış. Eskilere değil, yenilere de bakın. Son Kaymakamlık sınavlarında farklı cemaat kisveleri altında FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı. Sınava giren, hakkı yenen gençler biliyor, AKP iktidarı bilmiyor mu?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.