CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: 'Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: 'Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert çıkıştı. Montrö bildirisi tartışmalarına ithafen 'Bu sahte gündemler tutmaz' diyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, 'Yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim' dedi.

CHP sözcüsü Faik Öztırak, 'Montrö bildirisi' tartışmaları üzerine bir paylaşımda bulundu. Öztırak, paylaşımında, şunları kaydetti:

"AKP’nin mağduriyet kastığı sahte gündemleri konuşmaya değer bulmuyoruz. Genel Başkanımız dünden beri işsiz gençleri can kulağı ile dinlemektedir. Gençlerimizin hali saraylardan görünmüyor ama bizden söylemesi bu gençler manipülasyon nedir biliyorlar. Boşuna nefesinizi harcamayın."

söz konusu paylaşımı alıntılayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak şunları belirtti:

"Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır. Büyük ve ünlü Ekonomist Recep Tayyip Erdoğan, yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim. Geleceğini kararttığın gençlerimizin hikayelerini buradan paylaşacağım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.