CHP Milletvekili Ali Şeker kaza geçirdi

CHP Milletvekili Ali Şeker kaza geçirdi
Bartın kömür faciasında hayatını kaybeden madenci ailelerine yapılan taziye ziyaretinin ardından Ankara’ya gitmek üzere yola çıkan İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker’in içinde olduğu ve danışmanı Serdar Talu yönetimindeki araç, Bartın çıkışından Zonguldak istikametine doğru seyrederken Karapınar mevkiinde Ahmet Aksu yönetimindeki binek araçla çarpıştı. Dr. Ali Şeker ve danışmanının yara almadığı, diğer araç sürücüsü Ahmet Aksu’nun hafif sıyrıklarla atlattığı kazada her iki araç maddi hasar aldı.

Kazada Ali Şeker’in aracını kullanan Serdar Talu kazayı şöyle anlattı:
“Taziye ziyaretlerinin ardından patlamanın yaşandığı Amasra madeninde 15 yıl çalışmış, CHP Eski Bartın Milletvekilimiz ve Bartın Belediye Başkanımız Rıza Yalçınkaya ile görüşerek yaşanan katliamla ilgili detaylı bilgiler aldıktan sonra, saat 20.10’da Vekilimiz ile birlikte Bartın’dan Ankara’ya dönmek üzere yola çıktık. Bartın Zonguldak arasındaki çift yönlü ikişer şeritli ama bariyerle bölünmemiş şehirlerarası yolda seyir halindeydik. Çaycuma istikametine doğru Karapınar mevkiinde, gidiş geliş istikamet şeritleri arasında herhangi bir boşluk, çukurluk ve bariyer olmayan, hiçbir aydınlatmanın olmadığı bölgede sol şeritten normal hızla ilerliyorduk. Şehirlerarası yolda, her iki şeridi de diklemesine kapatacak şekilde aniden önümüze çıkan, karşı yöndeki Bartın istikametine geçmeye çalışan ve hiçbir ışığı yanmayan koyu lacivert renkli aracı fark ettim. Frene bastım ancak duramayarak araca sol yan arka tarafından çarptım. Kazanın ardından gelen polis memurlarına, sonrasında jandarma bölgesi olduğu için gelen jandarma trafik memurlarına kazaya dair ifademi verdim. Karşı aracın sürücüsü Ahmet Aksu trafik polis memuruna verdiği ifadede yolda giderken aniden aracının tüm elektriklerinin söndüğünü ve aracının stop ettiğini, karşıdan gelen aracın gözlerini aldığını, o halde karşıya geçmeye çalışırken kazanın gerçekleştiğini anlattı.”

Dr. Ali Şeker, yaşanan trafik kazasının herhangi bir can kaybı ve önemli bir yaralanma olmadan atlatılmasının sevindirici olduğunu belirterek Meclis çalışmalarına katılmak üzere Ankara’ya döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.