CHP, Numan Kurtulmuş'u destekleyecek mi? Özgür Özel açıkladı

CHP, Numan Kurtulmuş'u destekleyecek mi? Özgür Özel açıkladı
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Numan Kurtulmuş'un ziyareti ve Meclis başkanlığı seçimiyle ilgili konuştu. Özel, "Sayın Kurtulmuş, desteğimizi istedi." dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Numan Kurtulmuş'un ziyareti ve Meclis başkanlığı seçimiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgür Özel, "Sayın Kurtulmuş, desteğimizi istedi. Biz yarın aday çıkaracağız. Sayın Kurtulmuş, 2 yıl boyunca tarafsız olursa, biz 2. dönem adaylığında kendisini destekleyeceğiz ve karşısına aday çıkarmayacağız." dedi.

Numan Kurtulmuş daha önce siyasi partilere nezaket ziyareti yapacağını belirtmişti. Kurtulmuş konu ile ilgili, "Gün içinde siyasi partileri ziyaret edeceğiz. Bu bir nezaket ziyaretidir. Tabii bu nezaket ziyaretinin tamamlanması da gerçekten demokratik olgunluk bakımından önemlidir. Parlamentoda çok farklı fikirlerimiz olabilir, Türkiye'nin geleceğine ilişkin farklı projelerimiz olabilir ama diyalog içinde birbirimizle ortak zeminlerde karar alabilerek, ortak zeminlerde bu mücadeleyi sürdürerek yolumuza devam edelim. Bunun başlangıcında biz elimizi uzatıp, bir dostluk ver kardeşlik elini uzatmak bakımında da bu ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Bunun nihayetinde bir nezaket ziyareti olduğunu bir kere daha ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.