CHP PM, İstanbul adayları için toplanıyor!

CHP PM, İstanbul adayları için toplanıyor!
CHP’de yerel seçim öncesi aday belirleme çalışmalarında son viraja girilirken, parti meclisi İstanbul’un ilçelerindeki adayları belirlemek için yeniden bir araya geliyor.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım sürerken, CHP’de aday belirleme telaşı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir ve ilçelerinde aday gösterilen isimleri açıklayan parti bu kez megakent İstanbul için toplanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisi (PM) toplantısının 2 Şubat 2024 Cuma günü yapılacağı öğrenildi. Kritik PM toplantısı sonrasında İstanbul’un kalan ilçelerinin adaylarının açıklanması bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlık edeceği toplantının 2 Şubat Cuma günü saat 18.00’de başlaması bekleniyor. Toplantının ardından PM’ye sunulan isimler arasından; Bakırköy, Esenyurt, Kadıköy ve Maltepe gibi ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanması öngörülüyor.

Yerel seçimler için yarışacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi için son gün 20 Şubat 2024 Salı günü olarak açıklanmıştı.

CHP bugüne kadar İstanbul’un; Ataşehir, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Üsküdar, Beşiktaş, Kartal, Küçükçekmece, Fatih, Bahçelievler, Sultanbeyli, Arnavutköy, Sultangazi, Esenler ve Şişli ilçelerinin adaylarını açıklamıştı.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.