CHP'de 'Behzat Ç.' krizi! Mansur Yavaş rest çekmiş: 'Gerekirse aday olmam'

CHP'de 'Behzat Ç.' krizi! Mansur Yavaş rest çekmiş: 'Gerekirse aday olmam'
CHP Parti yönetimiyle, Mansur Yavaş arasında Behzat Ç. krizi çıktığı ve Mansur Yavaş'ın 'gerekirse aday da olmam' dediği iddia edildi.

Behzat Ç dizisiyle ünlenen Erdal Beşikçioğlu, CHP’den Etimesgut Belediye Başkan adayı oldu.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Erdal Beşikçioğlu ile görüştüğünü ve Beşikçioğlu'nun CHP’den Etimesgut Belediye Başkan adayı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Işık “Az önce Erdal Beşikçioğlu’yla konuştum, “CHP’den Etimesgut Belediye Başkan adayıyım” dedi. Amirim hayırlı olsun dedim:)” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İzzet Çapa, Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ten aldığı haberi paylaştı. İddiaya göre CHP Parti yönetimiyle, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında Behzat Ç. krizi çıkmış. Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığına karşı çıkan Yavaş, gerekirse aday da olmam demiş.

Çapa sosyal medya hesabından Öztürk'ün kulisini şöyle aktardı:

Şimdi izledim Sözcü TV’de… Üstad Saygı Öztürk verdi haberi… CHP Parti yönetimiyle, Mansur Yavaş arasında Behzat Ç. krizi çıkmış… Çünkü parti, Etimesgut İlçesi’nde Erdal Beşikçioğlu’nu aday göstermek istiyormuş… İşte buna içerlemiş Mansur Bey… Ve hatta gerekirse aday da olmam demiş… Çünkü onun da aklında başka bir isim varmış… Seçime doğru belli oldu ortalık iyice şenlenecek… İzlemeye devam…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.