CHP’de kritik PM toplantısı! Beşikçioğlu’nun adaylığı tehlikede mi?

CHP’de kritik PM toplantısı! Beşikçioğlu’nun adaylığı tehlikede mi?
Yerel seçim için tüm adaylarını açıklamaya hazırlanan CHP’de gözler Parti Meclisi toplantısına çevrildi. PM’de büyük tartışma konusu olan Lütfü Savaş ve Erdal Beşikçioğlu’nun adaylıkları da yeniden masaya yatırılacak.

MEHMET MERT - DAMGA ÖZEL - Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler 9 Şubat Cuma günü yapılacak PM toplantısına çevrildi. Daha önce adaylıkları açıklanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş ve Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Besikcioglu'nun adaylıklarının yeniden görüşülmesi de gündemde.

İstanbul'un ilçeleri de karara bağlanıyor

Öte yandan İstanbul’un, Avcılar, Sarıyer, Esenyurt, Bakırköy, Adalar gibi ilçeleri, Ankara’nın Çankaya, Bursa’nın Nilüfer gibi ilçeler başta olmak üzere, ülke genelinde tüm adayların karara bağlanacağı CHP PM toplantısından çıkacak kararlar büyük merak ile bekleniyor.

Beşikçioğlu'nun adaylığı gözden geçirilecek

Bilindiği gibi "Behzat Ç." karakteriyle tanınan usta aktör Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Belediye Başkanı adayı olarak açıklandığı günden bu yana, CHP Ankara’da tartışmalar dinmek sürüyordu.

CHP'nin Lütfü Savaş kararı ne olacak?

CHP PM’den çıkacak kararlar beklenirken, Hatay’da yeniden adaylığı tepkiyle karşılanan Lütfü Savaş ve Etimesgut Adayı Erdal Beşikçioğlu’nun adaylıklarının geri çekilip çekilmeyeceği merak konusu olmaya başladı.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.