CHP’de Milletvekilleri ve PM üyeleri görev başında

CHP’de Milletvekilleri ve PM üyeleri görev başında
Yerel seçimlerde çalışmak üzere İstanbul’da 18 CHP Milletvekili ve PM üyeleri parti genel merkezi tarafından görevlendirildi. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay partisinin yerel seçim çalışmalarını DAMGA'ya anlattı.

DAMGA ÖZEL - Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18 İstanbul Milletvekili ve PM üyeleri, İstanbul’un 3 bölgesinde de görevlendirilerek seçim gündemi süresince belediye başkan adayları ile birlikte çalışmalara başladı.

62d82b884e3fe029c82376ad.webp

HER İLÇEDE ÇALIŞMALARA DEVAM

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Engin Altay DAMGA’ya konuşarak; İstanbul’un her ilçesinde görev yapmak üzere genel merkez tarafından görevlendirildik. Ben ve PM Üyesi Berker Esen Silivri ve Çatalca’da görev aldık. Diğer her milletvekili arkadaşımız ve bölgesinden seçilen PM üyesi arkadaşımız da diğer ilçelerde görev aldılar.’ dedi.

chp-lideri-ozel-istanbul-buyuksehir-belediyesi-aday-tanitim-toplantisinda-konustu-tam-yol-ileri.jpg

OLASI BİR SORUNU ÖNLEMEK!

Amaç her ilçede belediye başkan adayımızı yalnız bırakmayarak çalışmalarda yanında olmak diyen Altay sözlerini şöyle sürdürdü; ‘İlçelerimizde zaten belediye başkan adaylarımız, ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımız, ilçe yöneticilerimiz can havli ile çalışmaktalar. Bizler de hem bu çalışmalarda arkadaşlara destek olacağız hem de seçim deneyimlerimizi aktararak olası bir sorunlara önlem almış olacağız. Özellikle aday adayı olup küskün dargın olan arkadaşlarımızı da bu çalışma içerisine çekerek amaç Cumhuriyet Halk Partisi’ni başarıya ulaştırmak olacaktır’ diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.