CHP’den yerel seçim için özel komisyon!

CHP’den yerel seçim için özel komisyon!
Yerel seçim hazırlıklarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday belirleme süreçlerinde rol alacak isimler belli oldu. Mehmet Mert, partinin kuracağı komisyonda yer alan siyasetçileri açıkladı.

2024 yılının 31 Mart’ında yapılacak yerel seçimler öncesinde partilerin aday belirleme mesaileri başladı. İlçe belediyeleri için aday adayı olan isimler başvurularını yapmaya devam ederken, partilerin aday adayları ile yapacakları görüşmelerde yer alacak isimler de netleşmeye başladı. CHP adaylarla görüşmeler yapmak ve iletişim kurmak için özel bir komisyon oluşturdu.

Dikkat çeken 5 isim!

Gazeteci Mehmet Mert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimlere özel oluşturduğu komisyonda yer alan isimleri açıkladı. Genel merkezin kurduğu komisyonda yer alan beş ismin aday adayları ile yapılacak görüşmelerde etkin rol oynaması bekleniyor.

İşte o komisyonda yer alanlar

CHP’nin oluşturduğu komisyonda partinin tecrübeli isimlerinden Murat Karayalçın’ın yanı sıra; Veli Ağbaba, Gökhan Günaydın, Bihlun Tamaylıgil ve Gökan Zeybek yer alıyor.

İşte Mehmet Mert’in o paylaşımı:

“Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi bu beş ismi aday adayları ile görüşme ve iletişim komisyonu oluşturdu:

Murat Karayalçın
Bihlun Tamaylıgil
Gökan Zeybek
Gökhan Günaydın
Veli Ağababa.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.