CHP'li Elvan Işık Gezmiş: Partimizin Bulancak İlçe Binası saldırıya uğradı

CHP'li Elvan Işık Gezmiş: Partimizin Bulancak İlçe Binası saldırıya uğradı
CHP Giresun’un ilk kadın milletvekili Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP’nin Bulancak İlçe Binasının saldırıya uğradığını açıkladı.

EMİNE KAŞIKCI- Kesinleşmeyen seçim sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Erdoğan yüzde 52 oy alarak beş yıl daha görevine devam edecek.

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla Türkiye'nin dört bir yanında ellerinde AK Parti ve Türk bayrakları bulunan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sloganlar atarak birçok noktada kutlama yaptı.

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, seçim zaferinin sokaklarda terörize edildiğini söyleyerek can güvenliğinin kaybolduğunu ölen ve yaralananların olduğunu açıkladı.

Gezmiş, CHP’nin Bulancak İlçe Binasının saldırıya uğradığını duyurarak "Kötülük amacına ulaşamayacak, iyilik galip gelecektir." dedi.

Gezmiş sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Dün gece genelde ve yerelde neyin zaferi kutlandı anlayamadık. Sokaklar terörize edildi, can güvenliği kayboldu. Ölenler oldu, yaralananlar oldu. Partimizin Bulancak İlçe Binası saldırıya uğradı. Cam çerçeve kırıldı, Atamızın posteri taşlanarak yırtıldı.

"Bu saygısızlığın hesabı sorulacaktır"

Öncelikle bu hain saldırıyı kınıyor, yol arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ve konunun takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve partimize yapılan bu saygısızlığın hesabı mutlaka sorulacaktır. Esas olarak da; bu saldırgan zihniyeti körükleyenler bu hesaptan nasibini alacaktır.

"Kötülük amacına ulaşamayacak, iyilik galip gelecek"

Devletin tüm imkanlarını kullanarak, baskı kurup, korku iklimi yaratıp yüzde 52 ile zafer sarhoşu olup sokağa dökülenler bilsinler ki; Atatürk'ün gösterdiği yolda, akılla, bilimle yürüyen, laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti için mücadele eden yüzde 48 var karşılarında. Altını çiziyorum ki; kötülük amacına ulaşamayacak, iyilik galip gelecektir.

"Yılmak yok, mücadeleye devam"

Ülkemizin aydınlık günlere kavuşması, yokluğun, yoksulluğun, yolsuzluğun son bulması, adaletin tesis edilmesi için mücadelemiz kesintisiz sürecektir. Şimdi her zamankinden çok daha birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan zamandır. Yılmak yok, mücadeleye devam.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.