CHP'li Öztrak Konya halkına güveniyor: 'Kadim şehrimizi de alacağız'

CHP'li Öztrak Konya halkına güveniyor: 'Kadim şehrimizi de alacağız'
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Tüm büyük şehirleri almayı hedefliyoruz. Kadim şehrimiz Konya’yı da alacağız diyoruz." dedi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sürdüğü sırada basın toplantısı düzenledi. Öztrak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Yerel seçimler için hedeflerine "tarihi bir zaferi koyuyoruz" diyen Öztrak, tüm büyük şehirleri almayı hedeflediklerini söyleyerek "Kadim şehrimiz Konya’yı da alacağız diyoruz." ifadesini kullandı.

Öztrak’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Bu süreçte özellikle parti yöneticileri olarak bizlerin duygusal kopuşlara, melankoliye kapılma lüksümüz yok. Ayaktayız; üyelerimiz ve delegelerimiz, kongrelerimizde örgütlerimizi yeniliyor. Genel merkez olarak demokratik süreçlerin tastamam işlemesini, üyelerimizin tercihlerinin yönetimlere eksiksiz yansımasını sağlamak için gerekenleri yapıyoruz.

Sonunda hepimiz, partimizin üye ve delegelerinin mihenk taşına vurulacağız. Karar neyse başımızın üstüne koyup, bütün gücümüzle yerel seçimlerde tarihi bir zafere imza atmak, Erdoğan'ın zammına, zulmüne 'dur' demek için çalışacağız. Seçimlerden bugüne kadar geçen 2,5 aylık süre önümüzdeki günlerde yaşayacaklarımızın fragmanıdır. Milletimiz 7 ay sonra sandıkta bunun faturasını sarayın önüne koyacaktır

Sarayın kibirlisi mart sonundaki seçimlerin, hak hukuk adalet tanımayan bilimden uzak siyasetiyle millete ağır bedeller ödeten keyfi yönetiminin önündeki son engel olduğunun farkındadır. Onun için 29 Mayıs sabahı ilk sözü “İstanbul’u alacağız” olmuştur. Biz de hedefimize mahalli idare seçimlerinde tarihi bir zaferi koyuyoruz. Tüm büyük şehirleri almayı hedefliyoruz. Kadim şehrimiz Konya’yı da alacağız diyoruz.

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.