CHP'li Yücel: Bambaşka bir sayfa açıyoruz

CHP'li Yücel: Bambaşka bir sayfa açıyoruz
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, 'Yerel Yönetimler Eşgüdüm, Denetim ve Eğitim Birimi' ile yerel yönetimlerde başka bir sayfa açıyoruz. Bu birimle, denenmiş ve başarılı olmuş projeleri başka illere ulaştıracağımız bir sistem kuracağız." dedi.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Yücel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Türk halkının CHP'yi 1'inci parti yaparak CHP'ye önemli bir sorumluluk verdiğini belirterek, "Genel merkezimiz bünyesinde kurulan 'Yerel Yönetimler Eşgüdüm, Denetim ve Eğitim Birimi' ile yerel yönetimlerde başka bir sayfa açıyoruz. Bu birimle, denenmiş ve başarılı olmuş projeleri başka illere ulaştıracağımız bir sistem kuracağız. Geçmiş dönemde görev yapmış başarılı belediye başkanlarımız, emekli sayıştay denetçileri; deneyimleri ve birikimleriyle belediyelerimizin bütçelerinin ve kaynaklarının çok daha verimli kullanılmasında yol gösterici olacak" diye konuştu.

Elbette bir ceza kesecek

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde milli iradenin sandığa yansıdığını vurgulayan Yücel, şimdi şeffaf, hesap veren ve halkçı belediyecilik yapmanın zamanı olduğunu söyledi. Yücel, belediyelerin artık sadece halka hizmet edeceğini, para musluklarının kesildiğini söyledi. Yücel, Afyonkarahisar Belediyesi'nde dinleme cihazları bulunduğu iddiasına ilişkin de "O belediyelere yerleştirdiğiniz böceklerin, kameraların hesabı da sorulacak. Belediyelerin kasalarını boşaltanlar, makam araçlarını çamurlu suyla dolduranlara bu millet elbette bir ceza kesecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.