CHP’ye bir saldırı daha! Canan Kaftancıoğlu boş kovanları paylaştı!

CHP’ye bir saldırı daha! Canan Kaftancıoğlu boş kovanları paylaştı!
CHP temsilciliklerine yapılan saldırılara bir yenisi eklendi. CHP’li Kaftancıoğlu, Ataşehir’de gerçekleşen saldırının detaylarını açıkladı.

Fatma Müge Yücetürk - Cumhuriyet Halk Partisi temsilciliklerinden biri daha saldırıya uğradı. Dün gece düzenlenen saldırıda, camlara RTE yazısının yazıldığı ve ofisin tahrip edildiği görüldü. Öte yandan Kaftancıoğlu’nun paylaştığı görüntülerde bir adet boş kovan da bulunuyor.

Canan Kaftancıoğlu, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla saldırıyı duyurarak çeşitli fotoğraflar paylaştı. Paylaşılan fotoğraflar, İstanbul’un Ataşehir ilçesinde Örnek Mahallesi’nde bulunan CHP temsilciliğinin tahrip edildiği ortaya koyuyor. Camlara ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarının üzerine sprey boyalarla “AKP” ve “RTE” yazılarının yazıldığı da fotoğraflarda görünüyor.

“Biz korkmayız, sizler korkun!”

Kaftancıoğlu, konu ile ilgili yaptığı paylaşımlarda ise şu ifadelere yer verdi: “Ataşehir Örnek Mah. temsilciliğimize saldıran tahrip eden ve 3 el ateş açanlara (kuru sıkı olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır. Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var!

“Camlara RTE yazsanız kaç yazar!”

Paylaşımlarına devam eden Canan Kaftancıoğlu, “Vatandaş Kılıçdaroğlu’nu yüreğine yazmış zaten. Camlara RTE yazsanız kaç yazar! Saldıran, azmettiren ve bu iklimi oluşturanlar sorumludur ve görevlileri biran önce sorumluları bulmaya davet ediyorum. 14 Mayıstan sonra AKP dahil hiçbir siyasi parti böylesi bir durumu yaşamayacak. Aradaki fark bir kez daha farkedilsin diye: Bu seçim vatandaşın iradesine sahip çıkmak için bu saatte bile çalışanlarla, vatandaşın parasıyla sürdükleri sefa devam etsin diye elinden şiddetten, kötülükten başka bir şey gelmeyen vandallar arasında yapılacak olan seçimdir!” sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.