Cumhurbaşkanı Danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu kimdir? Kariyeri ve biyografisi

Cumhurbaşkanı Danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu kimdir? Kariyeri ve biyografisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararıyla Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na Şeyda Nur Karaoğlu getirildi. Peki Şeyda Nur Karaoğlu kimdir? detaylar haberimizde.

Resmi Gazete kararlarına göre birçok bakanlıkta atamalar gerçekleşti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na da bir isim getirildi. Şeyda Nur Karaoğlu artık danışmanlık görevini üstlenecek. Bu gelişmenin ardından binlerce kişi Şeyda Nur Karaoğlu'nun hayatına dair bilgileri merak etmeye başladı. Özgeçmişi, biyografisi, akademir kariyeri ve bitirdiği üniversiteler haberimizde yer alıyor.
 

ŞEYDA NUR KARAOĞLU KİMDİR?


Çeşitli bakanlıklarda yapılan atamaların ardından Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu getirildi. Karaoğlu; 2011 – 2014 yılları arasında Londra Üniversitesi'nde bulundu. Ardından Harvard Üniversitesi, Jean Monnet Fransız Lisesi ve Colombia Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Şeyda Nur Karaoğlu Pazarlama Uzmanı olarak biliniyor. George Washington Üniversitesi'nde 2018 yılında İslamafobi ile alakalı makale kaleme almıştır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.