Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ali Sabancı’nın ilginç diyaloğu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ali Sabancı’nın ilginç diyaloğu
Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 2. pistinin açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iş insanı Ali Sabancı arasında yaşanan konuşma damga vurdu.

Bugün İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 2. pisti açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra pek çok siyasi ve iş insanı da katıldı. Törende kurdele kesimi sırasında yaşanan ilginç anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdele kesiminden hemen önce Pegasus Havayolları’nın da sahibi olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'yı yanına çağırdı. Sabancı’ya seslenen Erdoğan, "İkinci pisti Allah'a hamd olsun yetiştirdik. Sabiha Gökçen ihtiyaca cevap vermiyordu. Ali Bey ikinci pist de devreye girdi" dedi. Bunun üzerine Sabancı ise Erdoğan’a, “"Daha fazla uçak alacağız Sayın Cumhurbaşkanım" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "300 tane Türk Havayolları aldığına göre…" demesi üzerine ise Ali Sabancı; "Biz de 150 tane" diye yanıt verdi. Konuşma "Onların ne kadarı bize diye" soran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "hepsi" yanıtını alması ile son buldu.

İşte o anlar:

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.