Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öğretmen ataması söz konusu mu?" sorusuna "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısının ardından bahçede, medya kuruluşlarının Cumhurbaşkanlığı muhabirleri ile sohbet etti. Erdoğan, gazetecilere çay ve meyve suyu ikram etti. Basın mensupları ile birlikte çay içip sohbet eden Erdoğan, aynı zamanda muhabirlerin sorularını da cevapladı. Erdoğan, "Diplomasi trafiğiniz bayram sonrası bir hayli hareketli, gündeminizde neler var?" sorusuna, "Mesela Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek. Tanzanya, Afrika'nın önemli bir ülkesi. Bu nedenle onun Türkiye'ye gelişi çok çok önemli. Onlarla atacağımız adımlar diplomatik konuların yanında yatırımlar açısından da önemli fırsatları barındırıyor" dedi.

'ÖĞRETMEN ATAMALARI FAZLA UZAMAYACAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak "Öğretmen ataması söz konusu mu?" sorusuna da "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.