Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Damat kadar başınıza düşsün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Damat kadar başınıza düşsün
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, geçtiğimiz aylarda görevinden istifa eden damadı Berat Albayrak ile ilgili olarak; "Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat, damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Sözlerimin hemen başında bu gece idrak edeceğimiz Miraç kandilinizi tebrik ediyorum. Ülkemize, milletimize, ümmetimize huzur ve esenlik vermesini diliyorum. 

Biz Meclis dışında kalmıştık. O dönemde sayın Deniz Baykal'ın sergilediği duruşla Meclis'te yapılan yasayla bu yasağımız kalktı. Biz de 9 Mart 2003'te Meclis'teki yerimizi aldık, ardından Başbakanlık görevimizi üstlendik. 3 Kasım 2002'den bugüne kadar AK Parti Milletvekili olarak hizmet vermiş olan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.  2021'i Mehmet Akif ve İstiklal Marşı yılı olarak ilan ettik. Marşımız geçmişimizin özeti olması yanında geleceğimizin de rehberidir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere erinden başkomutanına kadar İstiklal Harbimizi zafere ulaştıran ordumuzun tüm mensuplarını hürmetle anıyorum. Allah bu memlekete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. 

Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat, damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza.

Tutturmuşlar bu kadar para nerede. O kadar paranın hepsi bu milletin hazinesinde ve Merkez Bankası'nda. Kaybolan bir şey yok. Eğer kayıp varsa bunlar sizdedir.  

Kayıp varsa sizdedir. Sizin o kayıp yıllar dediğiniz yıllar var ya... Orada... Sözcünüz Hazine'de çantacı gibi dolanırdı. Bu ülkenin ne Hazine'sini ne de Merkez Bankası'nı güçlendirmediler. Şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı. Bizim ne sismik ne sondaj gemimiz yoktu. ama şimdi mevcut Enerji Bakanımız Berat Bey'in yardımcısıydı. Berat Bey'in görevde olduğu zamanda 2 sondaj, 3 sismik araştırma gemisi aldık. Bir sondaj gemisi daha alıyoruz. Filomuz belki de dünyada en güçlü filolardan biri haline geliyor. İstersem ben bunları kiralarım. Bunlar çok ciddi miktarlarla kiralanıyor. Türkiye bugün elini açan değil el veren konumundadır. Ey o tweeti atanlar damat diye dalga geçtiğiniz Berat Bey'in döneminde o adımlar atıldı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.