CZN Burak'ın annesi kimdir? Didem Bozbura kimdir neden tutuklandı

CZN Burak'ın annesi kimdir? Didem Bozbura kimdir neden tutuklandı
Geçtiğimiz günlerde Çapa Tıp Fakültesi'nde hasta yakınlarının ameliyatları öne alma karşılığında para istediği öne sürülen doktorlara gerçekleştirilen operasyonda flaş bir isim gündeme geldi. Ünlü Instagram fenomeni CZN Burak'ın annesi Didem Bozbura da iddiaya göre gözaltına alınanlar arasındaydı ve tutuklandı. CZN Burak'ın annesi kimdir? Didem Bozbura kimdir neden tutuklandı? İşte detaylar...

Çapa Tıp Fakültesi'ndeki rüşver operasyonunda gözaltına alınan isimlerden biri Didem Bozbura'ydı. Eşi Mazhar Alp Bozbura ile birlikte tutuklanan üç kişi arasında yer alan ünlü profeörün, ünlü Instagram fenomeni CZN Burak'ın annesi olduğu iddia edildi. Milyonlarca kişinin merak içerisinde CZN Burak'ın annesi kimdir? Didem Bozbura kimdir? gibi sorularla olayın araştırıldığı belirlendi.
 


Olayın geçmişi

Polis ekiplerince 7 Şubat Cuma günü düzenlenen operasyonda Profesör Dr. Mazhar Alp Bozbura ve eşi Didem Bozbura’nın da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgulamaların ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklandı. Genel Cerrahi uzmanı olan Prof. Bozbora’nın mide kelepçesi alanında çalışmalar yaptığı öğrenildi. Sözcü'den Tugay Saday'ın ve Takvim'in haberlerine göre; tutuklanan Didem Bozbura'nın “Czn Burak” ismiyle tanınan Burak Özdemir'in annesi olduğu iddia edildi.
 


CZN Burak'tan annesi hakkında açıklama

‘CZN Burak’ lakaplı Muhammed Burak Özdemir, sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Özdemir, “Hayatım boyunca hiç kimsenin hakkını yemedim. Kendimi bildim bileli sadece okudum çalıştım kimseye bir yanlışım olmadı. Ancak annem üzerinden bile karalama yapmaya çalışan insanların ben ne amaçla yaptığını çok iyi biliyorum. Bütün sevenlerimizin destekleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 


 


Didem Bozbura kimdir?

Diriliş Postası'nın haberine göre Prof. Dr. Alp Bozbora, Didem Bozbora’nın (38) aşırı kilolu kızının midesine kelepçe taktı. İddiaya göre, ameliyattan sonra Bozbora ve Didem Hanım arasında bir ilişki başladı. Günay Restoran’ın sahibi Günay Tuncel’in baldızı olan Didem Bozbora, 18 yıldır evli olduğu eşi İ.Ö.’den Haziran 2006’da boşandı. Didem Hanım, kasım ayında evinden ayrılarak, Bozbora’nın Zekeriyaköy’deki villasına yerleşti. Çift, 15 Aralık 2006’da yıldırım nikâhıyla evlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum