Davutoğlu'ndan 'Kadınlar Günü' mesajı: Hep beraber ayağa kalkalım

Davutoğlu'ndan 'Kadınlar Günü' mesajı: Hep beraber ayağa kalkalım
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kadınlar Gününe özel program kapsamında Sultangazi’de emekçi kadınlar bir araya geldi. Davutoğlu, "gelin yüreğimizin merhametine sığınalım ve hep beraber ayağa kalkalım, hep beraber "Yeter artık" diyelim" şeklinde konuştu.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Bütün Türkiye'ye seslenmek istiyorum, gelin yüreğimizin merhametine sığınalım ve hep beraber ayağa kalkalım, hep beraber "Yeter artık" diyelim ve kadın cinayetlerine karşı en etkin mücadeleyi verelim.

Bu ülke için şehit düşen bütün kahramanlarımızın annelerine ve eşlerine hürmetlerimizi iletiyorum. Allah onlardan razı olsun. Onların fedakarlıkları olmamış olsaydı nice zorluklar aşılamazdı.

"EN SERT MÜEYYİDELER UYGULANMALI"

Eğer bir kadının hayatına biri kast etmişse hiçbir indirim, hiçbir iyi hal gibi bahane göstermeksizin en sert müeyyideler önce kadınlara karşı şiddet uygulayanlara uygulanmalıdır.

Türkiye'deki bütün kadınlarımıza sesleniyorum, sosyal hayatta aktif bir şekilde rol alın, sivil toplum kuruluşlarına öncülük yapın, sizlerin öncülüğünüz olmadan bu ülkeye barış, huzur, şefkat gelmez.

Buradaki bütün kadınlarımızı Gelecek Partisi saflarında kadın mücadelesinde yer almaya davet ediyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum. Allah kadınlarımızı her türlü zulümden, baskıdan, nefretten muhafaza eylesin. Kadına karşı şiddete karşı hep beraber el ele, omuz omuza verelim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.