Davutoğlu: Yolsuzluk diz boyu!1 Kasım'da Siyasi Etik Belgesi'ni açıklayacağız

Davutoğlu: Yolsuzluk diz boyu!1 Kasım'da Siyasi Etik Belgesi'ni açıklayacağız
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il başkanları toplantısında konuştu, "1 Kasım'da Siyasi Etik Belgesi'ni açıklayacağız" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle: 

"Sadece kongre şartlarını yerine getirmekle kalmayacağız. Türkiye'nin 81 ilinde ve bütün ilçelerinde teşkilatlanacağız.

AK Parti Genel Başkanı dedi ki; erken seçimler kabile devletinde olur. Siz daha 2018 Mart'ında 'erken seçimden bahsetmek vatana ihanettir' demişsiniz. Nisan'da Bahçeli 'Erken seçim lazım' demiş. Haziran'da seçim olmuş. Halk size bir daha inanır mı?

Er meydanından kaçılmaz. Bir gün o sandık gelecek ve millet size hak ettiğiniz cevabı verecek.

Ülkede vatandaşlarımız sefalet içindeyse, yolsuzluk diz boyuysa, ülkenin onuru dışarda yerle bir edilmişse biz her gün erken seçim istiyoruz demeye devam edeceğiz.

Kabile devletinin ölçüsü seçim yapmak değildir. Seçim yapmak demokrasinin ölçüsüdür. 'Bu can bu tendeyken Brunson'u kimse alamaz' diyor. Sonra bir tehdit alıp Brunson'u hemen bırakıyor. Kabile devleti anlayışı budur. Sen, sana 'ahmak olma' diyen bir devlet başkanının mektubunu sineye çekebilirsin ama bu millet çekmez.

Eşini üniversitede göreve atayan rektör gördü bu memleket. Kimi örnek aldılar, herhalde bizi örnek almadılar. Sizi örnek aldılar Sayın Cumhurbaşkanı. Sizi örnek alarak AK Parti'yi aşiretleştirdiler ama devleti aşiretleştirmelerine izin vermeyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.