Depremde kaybolanların il il isim listesi

Depremde kaybolanların il il isim listesi
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem büyük hasara neden oldu. Peki depremde kaybolanların il il isim listesi yayınlandı mı?

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 04.17 sıralarında 7.7, 13.24 sıralarında ise 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Çevre illeri de etkileyen deprem maddi manevi büyük hasara neden oldu. Depremde birçok kişi yaralanırken birçok kişi de hayatını kaybetti. Peki depremde kaybolanların il il isim listesi yayınlandı mı?

Liste saat başı güncellenecektir.

DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Kahramanmaraş merkezli deprem Hatay, Adıyaman başta olmak üzere çevrede bulunan illeri derinden etkiledi. Deprem büyük ölçüde mal ve can kaybına yol açtı. Binlerce kişi evinden olurken binlerce kişi kayboldu, hayatını kaybetti. 

Depremin ardından arama kurtarma çalışmaları başladı. AFAD bölgeye binlerce personelini yolladı. 

  • Halk TV'den İsmail Saymaz'ın haberine göre depremde fizikçi Yusuf Karlı'nın babası, amcası, ablası, halası, eniştesi ve ninesi kayıp. İçinde bulunduğu duruma ilişkin konuşan Karlı, “Benim kanaatim, bir şehre sevk edilirken yolda öldü ve farklı bir şehrin morgunda bulunup isimsiz şekilde gömüldü. Çok düşük bir ihtimal, bir yoğun bakımda bilinci kapalı şekilde ve uyanmamış da olabilir. Ama artık umudum kalmadı.” dedi.
  • Depremde onlarca hatta yüzlerce kayıptan söz edildiği belirtilirken 55 yaşındaki öğretmen Aliye Gözübüyük'ün de kayıp olduğu öğrenildi. 
  • 19 yaşındaki Elif Kaya'nın, Haydar ve Merve Mursaloğlu ile iki yaşındaki kızları Alemşah Ada'nın da enkazda bulunamadığı anlatıldı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Kahramanmaraş'ta depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

GAZİANTEP DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Gaziantep'te depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

ŞANLIURFA DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Şanlıurfa'da depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

DİYARBAKIR DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Diyarbakır'da depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

ADANA DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Adana'da depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

ADIYAMAN DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Adıyaman'da depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

OSMANİYE DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Osmaniye'de depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

HATAY DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Hatay'da depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

KİLİS DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Kilis'de depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

MALATYA DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Malatya'da depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

ELAZIĞ DEPREMDE KAYBOLANLARIN İL İL İSİM LİSTESİ

Elazığ'da depremde kaybolan kişilerin isimleri ve kimlikleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiğinde sayfamızda yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.