DEVA'dan sonra şimdi de AK Parti yok saydı! Mehmet Mert'ten sert tepki: 'Atatürk olmasaydı rüyalarına asamazdın'

DEVA'dan sonra şimdi de AK Parti yok saydı! Mehmet Mert'ten sert tepki: 'Atatürk olmasaydı rüyalarına asamazdın'
Ali Babacan'ın geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla paylaştığı afişe tepkiler gündemdeki yerini korurken benzer bir afiş Beylikdüzü’nde de ortaya çıktı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla paylaştığı afişe Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türk Bayrağı'na yer vermemiş olması büyük tepki toplamıştı.

Söz konusu afiş büyük yankı uyandırırken benzer durum Beylikdüzü’nde de ortaya çıktı. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın da yaptırdığı afişe Atatürk’ün değil kendi fotoğrafını koymuş olması tepkileri de beraberinde getirdi.

Gazeteci Mehmet Mert sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ey mübarek, Atatürk olmasaydı sen öyle bir afiş sokağa değil rüyalarına asamazdın. Atatürk’ün kıymetini bilmez isen bir gün bunun hesabını çok ağır ödersin. Bilesin…!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Mert şu ifadelere yer verdi:

"DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan benzeri bir afiş de Beylikdüzü’nde karşımıza çıktı. Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın da yaptırdığı afişe Atatürk’ün değil kendi fotoğrafını koymuş. Ey mübarek, Atatürk olmasaydı sen öyle bir afiş sokağa değil rüyalarına asamazdın. Atatürk’ün kıymetini bilmez isen bir gün bunun hesabını çok ağır ödersin. Bilesin…!"

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.