Devlet Bahçeli: Susmayacağız sinmeyeceğiz!

Devlet Bahçeli: Susmayacağız sinmeyeceğiz!
MHP Lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına sert tepki göstererek "Susmayacağız, sinmeyeceğiz, geri gitmeyeceğiz, terör ihanetinin üzerine üzerine yürüyeceğiz" dedi. Bahçeli, "Saldırıyı seçimler nedeniyle iktidarın yaptırdığını söyleyenler sadece namussuz değil, aramızda dolaşan casuslardır” diye konuştu

Partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, “Demokrasilerde sahada başı pişenin sandıkta aşı pişecektir. Mücadelemizin hiç aksamadan yürütüyoruz. Zira milletimizi, ülkemizi, insanımızı çok seviyoruz. Türkiye'yi zilletin 6+1 ayaklı kumar masasına teslim etmeyeceğiz” dedi. “Terör örgütleri sadece insanımızın değil tüm insanlığın ortak can düşmanıdır” diyen Bahçeli, “Terörizmin hiçbir şekli masum değildir, meşru değildir. Türkiye'nin üstesinden gelmesi kaçınılmaz olan sorunu bölücü terör sorunudur. Türkiye terörle yaşamaya alışmayacak, teröre müsamaha göstermeyecektir. Bölücü teröristleri temizlemedikten, bunlarla her anlamda hesaplaşmadıktan sonra rahat duramayız” ifadelerini kullandı.


Bölücü istemiyoruz

Terörle ve terörizmle mücadelenin yalnızca askere, polise ihale edilmiş basit bir asayiş olarak değerlendirilemeyeceğini belirten Bahçeli, “Diplomatik mücadele eylem planı hazırlanmalı ve uygulanmalıdır. Terörizmle mücadele siyasi, ekonomik ve diplomasi sorunudur. İç ve dış odakları iyi tanımlamak gerekmektedir. Herkes terörle arasına kalın bir çizgi çekmek zorundadır. Türkiye'de siyasetin de teröre sıcak mesaj verenler suç ortağıdır, işlenmiş cinayetlerde pay sahibi olan alçaklardır. TBMM'de bölücü sima istemiyoruz. Terörist görmeye dayanamıyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabrımızı kevgire çeviren HDP'nin Türk siyasetinde yer almasına 1 saniye bile tahammül edemiyoruz. HDP, CHP'nin ikiz kardeşi, diğer marjinal partilerin çıkar ortağıdır. Teröre karşı 3 maymunu oynayanlar da zulmün göbek taşıdır. İstiklal Caddesi'nde özel eğitimli Suriye uyruklu bir teröristin eylemi yüreklerimizi kavuran bir sahne ortaya çıkarmıştır. 6 vatan evladımız şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Yaralı kardeşlerimize şifalar temenni ediyorum. PKK/YPG'yi ve arkalarında duran kan emicileri bütün hissiyatımla lanetliyorum” dedi.


Korkmayın ürkmeyin!

“Düşmana asla merhamet edilmeyecektir” diyen Bahçeli, “Bölücü terör örgütüne aman verilmeyecektir. Terörizmle mücadelede muazzam sonuçlar alınmaktadır. CHP yönetimine çağrım terörizmle aralarına kesin bir çizgi koymalarıdır. Zillet ittifakının yeni bir toplantısı İstiklal Caddesi saldırısının gölgesinde yapılmıştır. Sonuç bildirgesinin hiçbir satırında PKK, YPG yoktur. Terör diyorlar ama örgüt ismini sayamıyorlar. Terörist bellidir, terör örgütü belirlenmiştir” eleştirisinde bulundu. Bahçeli, “Zillet ittifakına sesleniyorum; korkmayın, ürkmeyin, 40 dereden su getirmeye kalkmayın. Çıkın milletimizin huzuruna, mertçe, PKK terör örgütüdür, canidir, hem milletimizin hem de insanlığın ortak düşmanıdır deyin. Cesaretle konuşun ki adam mısınız değil misiniz onu idrak edelim” çağrısında bulundu.


Her hain korkaktır

Bombalı saldırıyı, “Türkiye'nin hızını kesme saldırısı” şeklinde tanımlayan Bahçeli “İstiklal Caddesi saldırısı tıpkı Gezi Parkı gibi büyüyen ve güçlenen Türkiye'yi geriye düşürme girişimidir. Ekonomimizi hedef alıyorlar, iç barış ortamımızı hedef alıyorlar. Bu kanlı saldırının maksadı Türkiye'nin 2023 vizyonunu baltalamaktır. Saldırıyı seçimler nedeniyle iktidarın yaptırdığını söyleyenler sadece namussuz değil, aramızda dolaşan casuslardır. Bu iddiayı diline dolayanların Türkiye diye bir ülkesi olamayacaktır. Bunlar hakkında aynısı yapılmalı, doğduklarına bin pişman edilmelidir. Kafalarını ezmeye devam edeceğiz, her hain korkaktır. Susmayacağız, sinmeyeceğiz, geri gitmeyeceğiz, terör ihanetinin üzerine üzerine yürüyeceğiz. Allah bizleri dostlarımızın ihanetinden korusun” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.