Didim Belediye Başkanı Atabay: Tutuklanmadım, yalan haberlerle kamuoyunu yanıltmak suç unsurudur

Didim Belediye Başkanı Atabay: Tutuklanmadım, yalan haberlerle kamuoyunu yanıltmak suç unsurudur
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, tutuklandığı yönündeki haberleri yalanladı. Hakkında suç duyurusu bile olmadığını belirten Atabay, "Yalan haberlerle kamuoyunu yanıltmak suç unsurudur. Görevimin başındayım" dedi.

Konuya ilişkin olarak değerlendirmelerde Atabay, "Ben görevimin başındayım. Kaymakam Bey ve Emniyet Müdürlüğü ile de görüştüm. Bu kumpas çetesinin uydurduğu yalan. Bunların haysiyetleri bu kadar. Bu tip hareketleri ile nasıl bir kumpas kurmaya kalktıklarını halkımız da görmektedir" ifadesini kullandı.

'Kirli operasyona çanak tutan havuz medyasına karşı başkanımız dimdik ayaktadır'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da sosyal medya hesabında "Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a yönelik rant çetelerinin yaptığı kirli operasyona çanak tutan havuz medyasına karşı başkanımız dimdik ayaktadır, görevinin başındadır. Çöp habercilikle yürütülen algılara prim vermeyeceğiz. Başkanımız hizmetine devam etmektedir, layıkıyla da edecektir" dedi.

Haberler yayından kaldırıldı

Nazif Karaman'ın Sabah gazetesinde 'İş isteyen kadına tecavüz ettiği iddia edilen Didim Belediye Başkanı tutuklandı' başlığıyla yayımlanan haberi, birçok yayın organınca alıntılanmıştı. Söz konusu haberin alıntı yapan tüm yayın organlarının internet sitelerinden kaldırıldığı görüldü. Ancak kaldırılan haberlerin önizlemesine Google üzerinden hala ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.