Dikkat! İstanbul'da yine yağmur yağacak - İşte saati...

Dikkat! İstanbul'da yine yağmur yağacak - İşte saati...
Dün etkisini uzun bir süreden sonra gösteren ve yerel yağışlarla İstanbulluları zorlayan yağmur bugün de devam edecek. Kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Peki İstanbul'da yağmur ne zaman yağacak? işte detaylar...

İstanbul temmuz ayının başından bu yana sıcak hava ile birlikte tamamen yaza kendini alıştırmıştı ancak dün başlayan sağanak yağış birçok bölgeyi etkisi altına aldı. Yağmurların bugün de devam edeceği ve sağanak yağışların etkisini göstermesi yönünde beklentiler mevcut.

Milyonların yaşadığı metropol kentte de şimdi herkes 'Yağmur saat kaçta yağacak?' sorusunu soruyor ve yanıt arıyor. İstanbul ile ilgili harita ve saat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

istanbul yağmur ne zaman yağacak

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 34
İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Avrupa yakası kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31
İzmir: Az bulutlu ve açık 33
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 33
Antalya: Az bulutlu ve açık 30
Samsun: Parçalı bulutlu 30
Trabzon: Parçalı ve zamanla yer yer çok bulutlu 28
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 33
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 42

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.