Dilan Polat cezaevine astroloğunu çağırıp çıkacağı günü öğrenmeye çalışmış

Dilan Polat cezaevine astroloğunu çağırıp çıkacağı günü öğrenmeye çalışmış
Haklarında kara para aklama suçlarında cezaevinde bulunan Dilan Polat, şimdi de hakkında enteresan bir iddia ortaya atıldı. Polat, cezaevinden çıkacağı günü öğrenebilmek için astroloğu ile görüşmüş.

Aylardır konuşulan Polat çifti, kara para aklama suçlarından tutukluluk durumu devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan Polat'ın ruh sağlığının yerinde olmadığı avukatı tarafından kamuoyuna duyurulmuştu. Bugün ise ortaya enteresan bir iddia ortaya atıldı. Hapishanede zor günler geçiren Dilan Polat, özgürlüğüne kavuşacağı günü iple çekiyor. Öyle ki astroloğunu Tekirdağ'da yattığı cezaevinde çağırıp, hapishaneden çıkacağı günü hesaplattığı iddia ediliyor.

dilan-1.webp

Astroloğunu cezaevine çağırıp, özgür kalacağı günü sormuş

Dilan Polat, Habertürk'den Ceylan Sever'in haberine göre; görüş günlerinde birinci dereceden yakınları haricinde 1 kişiyi görüş gününde çağırdığı ortaya çıktı. Hatta bu kişinin soyadını sürekli değiştirdiğini ve ismini aynı tuttuğu belirtildi.

Polat; görüş gününde çağırdığı astroloğunu, cezaevinden çıkacağı günü öğrenebilmek için astrolojik harita ve yıldız falına baktırdığı iddia edildi.

555.webp

Astrolojik haritaya göre en geç Nisan ayında çıkacak

Dilan Polat'ın astrolojik haritasına bakan astrolog, en geç Nisan ayında Polat'ın serbest kalacağını söylemiş. Hatta bu sürecin daha da erken olabileceğine dikkat çekerek, cezaevinden çıkacağı tarihin Şubat ya da Mart aylarında da olabileceğini düşündüğü ifade ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.