Direksiyon başında kalp krizi geçirerek kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

Direksiyon başında kalp krizi geçirerek kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı
Aydın'ın Nazilli ilçesinde 57 yaşındaki Kemal Tosun, direksiyon başında kalp krizi geçirerek kaza yaptı. Kaza sonucu sürücü Tosun hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Aydın Denizli Karayolu Polis Okulu Kavşağı'nda saat 13.30 sularında meydana gelen kazada, Denizli yönünden Aydın yönüne doğru hareket eden 48 KS 102 plakalı otomobilin sürücüsü Kemal Tosun, direksiyon başında kalp krizi geçirdi.

Kalp krizi geçiren Tosun'un otomobili kontrolden çıkarak yol kenarındaki çöp konteynırına çarptı. Çarpma sonucu havalanan konteynır, o esnada evlerinden elektrikli bisikletleriyle çıkan Suriyeli Hasan Al Yakup (25) ile Betül El Yakup (24) çiftine çarptı. Çiftin yaralandığı belirtildi.

Otomobil Tosun'un ayağını gaz pedalından kaldıramaması sebebiyle hareket etmeye devam ederken, reklam panosu, bisiklet ve tıra çarptıktan sonra bir kamyonetin altına girip sıkışarak durdu. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gelirken, itfaiye ekipleri sıkıştığı araçtan Tosun'u çıkardı.

Olay yerinde Tosun ve iki yaralıya sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada, Tosun hayatını kaybederken, Al Yakup çiftinin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Ayrıca kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.