"Dostun Putin kapıda beklemeni bütün herkese gösterip bizi rezil etti!"

"Dostun Putin kapıda beklemeni bütün herkese gösterip bizi rezil etti!"
Meral Akşener, partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuştu. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Moskova’daki görüşmesini değerlendirirken “Moskova’da kazanan Rusya ve Esad oldu geri adım atan biz olduk” şeklinde konuştu.

Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Moskova ziyaretini eleştirdi. Akşener, "Kapılarda bekletilmeye razı olup üstüne bir de kabul edildiğiniz için Putin'e teşekkür ettin. Dostun Putin kapıda beklemeni bütün herkese gösterip bizi rezil etti" dedi.

Akşener, Moskova’daki İdlib zirvesinden çıkan sonuca tepki göstererek, “Moskova’da kazanan Rusya ve Esad oldu geri adım atan biz olduk. Biz Türkler tarihimizde çok savaşlar kaybettik ama onurumuzu hiçbir kapıda bırakmadım. Altı yüz yıllık devletimizi kaybettik ama onurumuzu hiçbir kapıda bırakmadık. Tarih boyunca kaybettiklerimizin yerine yenilerini koyabildik, yeni bir cumhuriyet kurduk. Bu nedenle Rusya’ya giderken milletçe senden tek bir beklentimiz vardı, canını ortaya koyan Mehmetçik kadar onurlu olmandı.

Sense gittin o onurun onda birini masa başında gösteremedin. Gittik kapılarda bekletilmeye razı olup üstüne bir de kabul edildiğiniz için Putin’e teşekkür ettin. Dostun Putin kapıda beklemeni bütün herkese gösterip bizi rezil etti. Sayın Erdoğan hani itibardan tasarruf olmazdı. Onlar sana kapı önünde beklemeyi, layık gördü, sen ayaklarına gidip onlara nasıl teşekkür edebildin? Yazıklar olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.