Dünyayı yönettikleri iddia ediliyordu… Rothschild ailesinde şok ölüm!

Dünyayı yönettikleri iddia ediliyordu… Rothschild ailesinde şok ölüm!
Dünyanın en tanınmış ailelerinden olan ve komplo teorilerinde adları sık sık geçen Rothschild ailesini sarsan bir ölüm haberi tüm dünyada yankı buldu.

Birçok komplo teorisinde yer alan ve dünyaya yöneten ailelerden biri olarak gösterilen Rothschild ailesinin son baronu hayatını kaybetti. Vefat haberinin duyulmasının ardından ailede bundan sonra yaşanacak değişiklikler de merak konusu olmaya başladı? Peki hayatını kaybeden Lord Jacob Rothschild kimdir? Aileyi artık kim yönetecek?

Rothschild ailesinin 4. baronu olarak bilinen 87 yaşındaki Lord Jacob Rothschild’in hayatını kaybettiği açıklandı. PA haber ajansına konuşan aile, "Babamız Jacob, birçok insanın hayatı için çok önemli bir figürdü" açıklaması ile vefat haberini duyurdu. Yahudi geleneklerine göre toprağa verileceği öğrenilen son baron Rothschild’in cenazesinin küçük bir törenle defnedileceği belirtildi.

lord-jacob-rothschild-hayatini-kaybetti-7nga.webp

Rothschild Vakfı ise Lord Rothschild’in ölümünün ardından, "İş insanı, girişimci, hayırsever ve kültürel lider Lord Rothschild'ın hayatını kaybettiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz" mesajını yayınladı.

Dünyanın en önemli ve zengin ailelerinden olan Rothschild’lerde yaşanan ölümün ardından aileyi kimin yöneteceği de merak edilmeye başlandı.

Almanya’nın Frankfurt bölgesinde doğan ve beş kardeşten oluşan Rothschild ailesinin 200 yıl içinde Avrupa’nın birçok kentine yayıldığı biliniyor.

Ağırlıklı olarak bankacılık ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren aile üyeleri dünyanın en güçlü insanları arasında gösteriliyor. Lord Rothschil’in ölümünün ardından aileye kimin önderlik edeceğine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.