Ekrem İmamoğlu açıkladı, Murat Ongun paylaştı: 'Dezenformasyon Merkezi dahi yalanlamadı'

Ekrem İmamoğlu açıkladı, Murat Ongun paylaştı: 'Dezenformasyon Merkezi dahi yalanlamadı'
Ekrem İmamoğlu, “Kamu bankalarından biz dört buçuk senede ne kadar kredi kullandık biliyor musunuz? Sıfır." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV’de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kamu bankalarından kredi istediklerini belirten İmamoğlu, dört buçuk yıldır kendilerine verilen miktarın sıfır olduğunu açıkladı.

İmamoğlu “Kamu bankalarından biz dört buçuk senede ne kadar kredi kullandık biliyor musunuz? Sıfır. En birinci sırada iş, proje üretmesi gereken kurum değil miyiz biz? İller Bankası çok kritik altyapı projelerimizi, mesela müsilaj konusunda atık su tesislerimizin bir kısmını kredilendirin hemen girelim dedik. Biz bütçemizden aşama aşama yapıyoruz. Bize sıfır lira veren kamu bankasının kaç yüz milyon lira bir mafya grubuna verdiğini siz biliyorsunuz. Hem de kefilsiz.” ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu'nun söz konusu bu açıklamasını alıntılayan danışmanı Murat Ongun hükümetin, Dezenformasyonla Mücadele Birimi’nin dahi yalanlamadığı bir konu olduğuna dikkat çekti.

Ongun sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Hükümetin, Dezenformasyonla Mücadele Birimi’nin dahi yalanlamadığı bir konu. Tıpkı Kanal İstanbul konusunda olduğu gibi bu konuda da sessizlik var." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.