Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'final' çıkışını ciddiye almadı: 'Seni gidi seni'

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'final' çıkışını ciddiye almadı: 'Seni gidi seni'
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Bu seçim benim son seçimim” sözlerini değerlendirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 7. Gençlik Buluşması öncesinde vakfın 81 il temsilcisiyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın burada yaptığı konuşma gündem oldu.

Yerel seçimlerle ilgili konuşmasında siyasete veda mesajı veren Erdoğan, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." dedi.

Erdoğan'ın bu açıklaması tartışma yaratırken İstanbul Pendik’teki konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Seni gidi seni… Bu millet bunu yer öyle mi? Yemez” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bak bak bak bak bak bak… Hani birkaç hafta önce efelik yapıyordun, hani ‘Oy verirsen hizmet getiririm, vermezsen getirmem’ diyordun. Tehditten nereye geldik. ‘Lütfen’e geldik ‘lütfen.’ Seni gidi seni, bu millet bunu yer öyle mi? Yemez. Yahu, siz daha yeni cumhurbaşkanı seçilmediniz mi? Bu millet daha yeni size oy vermedi mi? Daha dört yıl göreviniz yok mu? 10 ay bitti ben hatırlatayım. Bu belediye başkanının seçimi, bu İstanbul’un seçimi. Rakibimiz kim biz karıştırmaya başladık. Başka yere aday oldu da haberimiz mi yok?”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.