Ekrem İmamoğlu'suz deprem toplantısı

Ekrem İmamoğlu'suz deprem toplantısı
Dün Silivri merkez üssü olarak belirlenen 5.8 şiddetindeki depremdeki hasar tespit çalışması hususunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yer almaması tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı’nda İstanbul’da dün meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem ve artçı sarsıntılarla ilgili konuştu:

Fuat Oktay, “AFAD ihbar hattına gelen hasarlı bina sayısı 473’tür. Bunların çoğunluğu, basit ölçekte duvarında çatlaklar oluşan binalar İlk depremden şu ana kadar en büyüğü 4.1 olan 188 artçı deprem daha yaşadık​. AFAD ihbar hattına gelen hasarlı bina sayısı 473’tür. Bunların çoğunluğu, basit ölçekte duvarında çatlaklar oluşan binalar.Depremin ardından yaralanan 34 vatandaşımızdan 10’unun tedavilerine devam edilmekte, 24 vatandaşımız taburcu edilmiş durumdadır. ” ifadelerini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU YOKTU
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapılan toplantıya İçişleri Bakanı,  Çevre ve Şehircilik Bakanı, İstanbul Valisi, AFAD Başkanı ve ilgili kurum temsilcileri katılırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çağrılmaması kamuoyunda tepkiye neden oldu. İstanbul Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan  paylaşıma vatandaşlar tarafından yoğun tepki gösterildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.