El ele verip seçimi kazanacağız

El ele verip seçimi kazanacağız
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Önder Karaburun ve yönetimini ilçe binasında ağırladı. Damga'ya konuşan iki ilçe başkanı, “El ele verip seçimi kazanacağız. Türkiye'yi ceberrut sistemden kurtarıp, parlamenter sistemi yeniden getireceğiz” dedi.

ÖZEL HABER: BARIŞ KIŞ

Seçime 1 ay kala ittifak yapan partiler arasındaki ilişkiler de hızlanıyor. Önceki gün İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Önder Karaburun ve yönetimini, ilçe başkanlığı binasında ağırladı. Damga'ya konuşan 2 ilçe başkanı, yaklaşan seçimleri Millet İttifakı'nın kazanacağını belirterek, “El ele verip bu seçimi kazanacağız. Türkiye'yi ceberrut başkanlık sisteminden kurtarıp, parlamenter sistemi yeniden getireceğiz. Türkiye'yi hep beraber, omuz omuza vererek yaşanır bir ülke haline getireceğiz” diye konuştu. WhatsApp Image 2023-04-12 at 13.20.09

Tek gündem seçimi kazanmak 

Tek gündemlerinin seçimi kazanmak olduğunu kaydeden İYİ Parti İlçe Başkanı Erol Karapınar, “Seçim aşamasındayız. Millet İttifakı olarak odaklandığımız en önemli gündem seçimi kazanarak bu ucube sistemi ortadan kaldırmak ve yeniden parlamenter sisteme dönmektir. Gündemimiz oyumuzu seçimde artırmak ve cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmaktır” dedi.

Meral Akşener örnek oldu

İYİ Parti'nin milletvekili aday listelerine ilişkin de konuşan Erol Karapınar, “10-15 şehir dışında kendi listemizle seçime giriyoruz. Temayül yoklamasında ön sıralarda olan adaylarımız listelerde yüzde 95 oranında yerini korudu. Temayül yoklamasında çıkan sonuçlara Genel Başkanımız Meral Akşener dokunmadı bu da sanırım bir ilktir. Bundan dolayı siyasi açıdan da bu çok örnek bir tavır ve demokratik bir duruştur. Biz o coşkuyu hep birlitke yaşadık. Üyelerimiz vekil olarak görmek istedikleri partilileri seçti, Genel Başkanımız Meral Akşener de bu iradeye uyarak, sonuçları listelere şeffaf bir şekilde yansıttı” diye konuştu.

İYİ Parti'nin oyları artıyor

Partilerinin oylarının arttığını iddia eden Karapınar, “Biz burada daha önce 3 milletvekili çıkarmıştık şimdi bu sayıyı artırmak istiyoruz. Büyük bir teşkilatı olan bir siyasi partiyiz. İYİ Parti'nin oyları artıyor, artacaktır. Bu süreçte Türkiye genelinde 4 bin kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bölgemizde de 122 aday adayı başvuruda bulunmuştu. Dolayısıyla bu tablo İYİ Parti'nin iktidara yürümesinin ayak sesleridir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.