CHP'li Engin Altay: Toplantıyı kimin sızdırdığını biliyorum

CHP'li Engin Altay: Toplantıyı kimin sızdırdığını biliyorum
CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ekrem İmamoğlu ve CHP kurmayların yaptığı toplantıyı kimin sızdırdığını bildiğini söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li kurmaylarının zoom üzerinden yaptığı toplantının sızdırılması CHP'de yeni bir krizi ortaya çıkardı.

Toplantıya katılan isimler arasında İmamoğlu, Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın, Özgür Özel gibi isimler yer alıyor.

İmamoğlu sızdırılan toplantıya dair yaptığı açıklamada videonun kimler tarafından sızdırıldığının araştırılacağını söylerken toplantının gizli hiçbir tarafı olmadığını ve konuşulanların partinin konuları olduğunu açıklamıştı.

Toplantıya çağrılması girişiminden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı gün haberdar olduğu ileri sürülürken Kılıçdaroğlu’nun söz konusu videoyu “kabul edilemez” olarak nitelendirdiği iddia edilmişti.

Söz konusu olaya ilişkin art arda açıklamalar gelmeye devam ederken CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, TV 100’den Kübra Par’a konuştu.

Par’ın söylemlerine göre Altay, sızdıranların kim olduğunu bildiğini fakat şimdi isim vermeyeceğini dile getirdi.

Altay, partinin bir seçim yenilgisi aldığını ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmenin asıl partiye ihanet olacağını söyledi.

Altay "Ortada bir sıkıntı var. Parti tabanında, bize oy veren seçmende sıkıntı var. Bunu konuşmayacağız da neyi konuşacağız Allah aşkına? Buna ihanet ve darbe demek izansızlıktır. Sızdıranların kim olduğunu biliyorum ama şimdi isim vermeyeceğim. Günah almak istemem ama belki ileride açıklarım." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:EMİNE KAŞIKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.