Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na teşekkür
MHP'den ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt koronavirüs tedavisi sırasında kendisine destek olan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

MHP’den ihraç edilen Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, hemşehrisi olan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Seyit Torun’u TBMM’deki odasında ziyaret etti. Ziyaretin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Enginyurt, koronavirüs tedavisi sürecinde kendisine destek olduğunu açıkladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Torun’a teşekkür etti.

Koronavirüs tedavisi sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Torun’un kendisine destek olduğunu belirten Enginyurt, ziyaretin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Enginyurt’un paylaştığı mesaj şöyle:

“Kovit-19 tedavimiz boyunca desteklerini esirgemeyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Sayın Seyit Torun beyefendiyi ziyaretteyiz. Sayın başkanıma ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu beyefendiye ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.