Erbakan'a tam destek

Erbakan'a  tam destek
Yeniden Refah Partisi'nin 2'nci Olağan Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye partililerin yanı sıra, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım davetli olarak katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kongre ile birlikte seçim çalışmalarının da fiilen başladığını söyleyerek, "Artık Yeniden Refah var; elhamdülillah. Hak geldi, batıl zail oldu. Su göründü, teyemmüm bozuldu. Buradan açıkça ifade ediyorum; metalleri yorulmuş, boyaları dökülmüş, artık bu millete verecek bir şeyi bulunmayan mevcut iktidarın emeklilik zamanı gelmiştir. 6 benzemezin bir araya gelmeye çalıştığı masadakilerle, iktidarda bulunan kasa başındakilerin millete verecek bir şeyi yoktur" diye konuştu. Erbakan, bin 225 delegenin tümünün oylarını alarak yeniden genel başkan seçildi.


İttifak açıklaması

Seçimlere yönelik herhangi bir ittifak içerisinde bulunmayacaklarına işaret eden Erbakan, "Bize her fırsatta soruyorlar; efendim, hangi ittifakta yer alacaksınız. Buradan diyoruz ki ne ittifakı yahu? Milli Görüş, yanardağ olmuş patlıyor. Milletimiz yanardağ gibi patlıyor. Yeniden Refah olarak ittifakımız milletimizledir. Yeniden Refah Partimizin Amerikalarda, İngilterelerde icazet arayışı olmamıştır. Yeniden Refah Partimiz, milletimizden gizli görüşmeler yapmamış, pazarlık masalarına oturmamıştır. İktidarı, Washington'dan, Londra'dan değil; aziz milletimizden, Anadolu'dan istiyoruz" dedi.


DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.