Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’la görüştü!

Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’la görüştü!
CHP’den Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı olan ünlü aktör Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Beklenen ziyaret gerçekleşti. Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Yavaş’ın Beşikçioğlu’nun adaylığına karşı çıktığı iddia edilmişti.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la bir görüşme gerçekleştirdi. Yavaş’ın makamında gerçekleşen görüşmede yerel seçim çalışmalarının ele alındığı öğrenildi.

“Ankara’nın abisine geldik”

Ankara Büyükşehir Belediye Binası’na giriş yaparken “Ankara’nın abisine geldik” ifadelerini kullanan Erdal Beşikçioğlu görüşme sonrasında, “Mansur Başkan’la hiçbir sıkıntımız olmadı, olmayacak” dedi.

erdal-besikcioglu-1-1.jpg

"Sıkıntı yok" mesajı

İşte Erdal Beşikçioğlu’nun açıklamaları: “Mansur Başkan’la benim hiçbir sıkıntımız olmadı, olmayacak. O bizim abimiz ve abinin tecrübelerine her zaman ihtiyacımız var. Mansur Başkanımızın ayakları o kadar yere sağlam basıyor ki. O yürüdüğü zaman etrafındakiler titrer. Başka bir adayın olması sadece demokrasinin gereği. Sonuç bellidir”

Bilindiği gibi Erdal Beşikçioğlu'nun adaylık sürecinde Mansur Yavaş'ın olumsuz görüş bildirdiği iddia edilmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.