Erdoğan, O Bakanı İşaret Etti.. Fahiş Kira Artışlarına Acil Çözüm Bulun Talimatı.. İşte Masadaki Tüm Senaryolar

Erdoğan, O Bakanı İşaret Etti.. Fahiş Kira Artışlarına Acil Çözüm Bulun Talimatı.. İşte Masadaki Tüm Senaryolar
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin belirlenmesinin ardından yeni döneme başlamaya hazırlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında fahiş kira artışlarını için hangi çözüm var?

Ali Birerdinç - 28 Mayıs seçimleri ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dönemde ilk düzenleme getireceği konulardan birinin fahiş kira artışları olacağı söyleniyor. Peki Erdoğan’ın masasında hangi senaryolar var? Kira artışlarına yeni sınır mı getirilecek?

Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehirlerdeki oy kaybının en büyük nedeni olarak gördüğü fahiş kira artışları ile ilgili düzenlemelere ağırlık vereceği öngörülüyor. Erdoğan’ın yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin kurulmasının hemen ardından masa yer alan en önemli gündem maddelerinden biri olan kira artışları ile ilgili durum tespiti yapılarak eyleme geçilmesi talimatı vereceği konuşuluyor.

Özellikle büyükşehirlerdeki yüksek kira oranlarının kaynağının bulunmasını isteyen Erdoğan’ın eksiklere ve hatalara neşter vurulması yönünde adımlar atacağı iddia ediliyor.

Bakalım Pazartesi günü açıklanması beklenen 2023 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde ilgili bakanlık koltuğuna oturan isimlerin fahiş kira artışına dair ilk düzenlemeleri ne olacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.