Erdoğan zirvede Mollaoğlu dipte! İşte liderlerin sosyal medya takipçi sayıları

Erdoğan zirvede Mollaoğlu dipte! İşte liderlerin sosyal medya takipçi sayıları
24 Haziran'da gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde isimleri ön plana çıkan adaylar ve liderler sosyal medyada da önemli sayıda takipçilere sahipler. Bu konuda hangisinin lider olduğunu merak ediyorsanız cevabı haberimizde. İşte Twitter'daki takipçi sayıları...

Erken seçim olarak haziran ayında yapılacak olan seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olan Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin Twitter'daki takipçi sayıları araştırılmaya başlandı. İki isim de sosyal medyadaki kitlelerini her geçen gün artırmaya ve buraya yönelik stratejiler oluşturmaya da devam ediyor. Adayların yanısıra parti liderleri de bu sıralamada yerini aldı. Peki birinci kim? İşte cevabı...

Recep Tayyip Erdoğan: 13 milyon takipçisi bulunan Erdoğan'ın aynı zamanda farklı dillerde de hesapları aktif. Bu hsaplarda da yine milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Erdoğan sadece Ak Parti, Cumhurbaşkanlığı hesabını ve eşi Emine Erdoğan'ı takipte.

recep tayyip erdoğan

Muharrem İnce: Bugün cumhurbaşkanı adaylığı açıklanan Muharrrem İnce'nin 3,7 milyonluk hesabında ciddi bir artış görüldü. Sabah öncesindeki sayıya göre şu an çok büyük bir yükseliş var. İnce aynı zamanda 1500'e yakın kişiyi takip listesine aldı.

muharrem ince

Kemal Kılıçdaroğlu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6.2 milyon takipçisi var.  Sadece partisini takip eden ana muhalefet partisi lideri önemli eleştirilerinin bir kısmını da Twitter'da yapıyor.

kemal kılıçdaroğlu

Devlet Bahçeli: Ak Parti ile ittifak yoluna giderek seçimde kazanan taraf olmak isteyen MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 5 milyona yakın takipçisi var. Bahçeli'nin takip listesinde kendi partisi dahil hiçir hesap yok.

devlet bahçeli twitter

Meral Akşener: Twitter'a yeni katılmasına rağmen ciddi bir yükselişe geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in şu an 2.5 milyon takipçisi var. Akşener 900'den fazla kişiyi takip ediyor.

meral akşener twitter

Selahattin Demirtaş: Şu anda cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'ın Twitter'daki takipçi sayısı 1.5 milyonun üzerinde. Demirtaş binden fazla hesabı takip ediyor.

selahattin demirtaş

Doğu Perinçek: Vatan Partisi'nden cumhurbaşkanı adayı olan Doğu Perinçek'i takip eden 200 bin kişi bulunuyor. Perinçek 1000 civarı kişiyi takip ediyor.

doğu perinçek

Temel Karamollaoğlu: Saadet Partisi'nin lideri Temel Karamollaoğlu bu sıralamanın en altında bulunuyor. Karamollaoğlu 170 bin kişinin takibinde bulunurken 8 hesabı takip ediyor.

temel karamollaoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.