Erdoğan’dan asgari ücret mesajı.. Erken ödeme müjdesi verdi!

Erdoğan’dan asgari ücret mesajı.. Erken ödeme müjdesi verdi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zammı ile birlikte memur ve emekli maaşları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatma Müge Yücetürk - Kabine toplantısı sonrasında çeşitli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların merakla beklediği asgari ücret zammına da değindi.

Beştepe'de kamuoyuna seslenen Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiden siyasete iç ve dış politikadan memur maaşlarına kada pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan açıklamasının bir bölümünde asgari ücret zammı, memur ve emekli maaşları ile engelli aylığı ödemelerine ilişkin son gelişmeleri de değerlendirdi.

Emekli maaşlarına zam yapılacak mı?

İşte Erdoğan’ın açıklamalarının o bölümünden satır başları: “Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının ödemesini erkene alıyor, toplam 1,4 milyon kardeşimizi bayramdan önce sevindiriyoruz.”

Asgari ücret temmuz zammı

Asgari ücret ara zammı ile ilgili son gelişmelere de değinen Erdoğan şunları söyledi: “Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir seviyede olacak. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz. Tüm projelerimizi belli bir takvim çerçevesinde tek tek hayata geçireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.