Erken seçimi tahmin ediyorduk

Erken seçimi tahmin ediyorduk
CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Arnavutköy'ü ziyaret etti. STK temsilcileri kahvaltıda bir araya gelen Hamzaçebi, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçime hazır olduklarını ifade ederek, “Seçimin 24 Haziranda veya daha önce yapılması bizim açımızdan hiç önemli değil, biz daha önceden bu tür bir erken seçimin yapılacağını tahmin ediyor ve biliyorduk” açıklamasını yaptı. 

Gazetemizin sorularını yanıtlayan Hamzaçebi, “Seçim bildirgemiz ve yapılacak olan çalışmaların hepsi planlanmış durumdadır. Yarın da Cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız. 24 Haziran akşamı Türkiye güzel bir akşam yaşayacak, Türkiye o akşam yeni bir Cumhurbaşkanı ile tanışacak. Tüm Türkiye’yi kucaklayan, ayırım yapmayan, bu güne kadar uygulanmakta olan kutuplaştırmayı sona erdirecek, insanları birbirleri ile kucaklaştıracak, ekonomiyi yoluna koyup, ülkenin düzlüğe çıkmasını sağlayacak, işsizliği azaltacak, istihdam yaratan bir ekonomi politikasını uygulamaya koyacak, dış politikada güçlü, 'yurtta barış, dünyada barış' ilkesine sadık kalan, toplumsal barışı sağlayan ve hedefleyen, bir cumhurbaşkanını 24 Haziran akşamı tüm milletimizle tanıştıracağız” dedi. 

Görevden kaçmayız
Ekonomi ilgili sıkıntıların farkında olduklarını söyleyen Hamzaçebi, “İktidara talipseniz elbette ki her türlü sorunu göğüslemeye de talipsiniz demektir. Siyaset sorun çözme sanatıdır. Siyaset ülkeyi daha iyiye götürme, insanları daha mutlu etme aracıdır. Ana muhalefet partisi de ülke iyi yönetilmiyor, biz daha iyi yönetiriz iddiasını ortaya koyan partidir. Mevcut sorunlar bizim çözmek istediğimiz sorunlardır, bizim için görevden kaçmak gibi bir şey asla söz konusu olmaz” şeklinde konuştu. ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.