Ersin Beyaz İstanbul İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı

Ersin Beyaz İstanbul İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
İYİ Parti’nin Kurucu İstanbul İl Başkanı olan GİK Üyesi Ersin Beyaz yeniden İstanbul İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Ersin Beyaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Demokrasiye, Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan bağlılığımızla, İYİ bir geleceği inşa etmek için, kurucusu olduğum İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına adayım. Birlikte, omuz omuza yürünecek güneşli yollarımız, yarınlarımız var.” Sözleriyle adaylığını açıkladı.  İYİ Partili Beyaz ayrıca partililerine yönelik olarak bir video yayınlayarak neden aday olduğunu açıkladı.

 Beyaz, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

Aynı davaya baş koyudğum yol arkadaşlarım demekten onur duyduğum partimizin cesur ve fedakar sevdalıları şunu biliniz ki ; İstanbul’da partimizi zor kuşollar altında bsirlikte  kurarken, sizlerle omuz omuza olmanıngururunu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım.

Milletimize hizmet için liderimiz Sayın Meral Akşener ile girişilen mücadelenin bir neferi olmak benim için şeref ve ayrı bir mutluluktur. Bu kutlu yolculuğaa çıkışta  layık görüldüğüm İstanbul İl Başkanlığına layık görülmek  sizler gibi yol arkadaşlarına sahip olmak en büyük güvencemdir. Gerçekten az zamanda çok büyük işler yaptık.  Partimizin kuruluş sürecinde veridğiniz  inançlı ve zorlu mücadele ile siyasi tarihimizde sdestan yazıp İYİ Parti’yi Türkiye’nin umudu haline getirdiniz. Çok şükür; milletimiz yapılan seçimlerde  iyi partiyi bağrına bastı. Ardından  Ankara da liderimiz Meral Akşener’in layık gördüğü yenig görevim nedeniyle sizlerden bir süre ayrı kaldım. Bedenen aranızda olmasam da, gönlüm hep sizlerle ilk yılların İstanbul teşkilatı ile birlikteydi.  Değerli arkadaşalrım yeni hedefler yeni mücadeleleri zorunlu kılar. Partimizin bundan sonraki hedefi Allah’ın izniyle iktidar olmaktır.  İktidar olmanın yolu da İstanbul’dan geçer. İstanbul’dan iktidar olmadan Türkiye’de iktidar olunamayacağı gerçeği İstanbul teşkilatlanmasının  önemini kendiliğinden ortaya koymaktadır.  Kuruluş sürecindeki tecrüemizle böyle tarihi bir misyonu sizlerle üstlenmek  ve iktidar yürüyümüşüzde de sizlerle beraber olmak en büyük arzumuzdur. Liderimiz sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in tensipleriyle sizlerle omuz omuza yürümek için İstanbul İl Başkanlığına adayım. Haydi el verin.  Ele ele hepbirlikte İyi parti’yi önce İstanbul’da iktidar yapalım.  Çalışxmak bizden takdir Yüce Allah’tan. Mevlam neylerse güzel eyler..!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.