Esenyurt'ta fabrika yangını! Son dakika ölü veya yaralı var mı?

Esenyurt'ta fabrika yangını! Son dakika ölü veya yaralı var mı?
İstanbul Esenyurt'taki bir fabrikada çıkan yangın daha sonra farklı fabrikalara da sıçrayınca adeta cehennem yaşandı. Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği yangında Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe can kaybı olup olmadığını açıkladı.

Esenyurt'ta yaşanan son dakika gelişmesine göre Kıraç'ta çıkan yangın bir anda büyüdü. Ardından da diğer fabrikalara sıçradı. Çok sayıda ekip ve aracın müdahalede bulunduğu yangında en çok ölü veya yaralı olup olmadığı yönünde sorular soruluyor. Peki Esenyurt'taki yangında son durum ne? İşte Alatepe'nin açıklamaları...

BELEDİYE BAŞKANI ALATEPE: CAN KAYBI YOK

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yangınla ilgili yaptığı ilk açıklamayı yaptı. Alatepe, "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Ancak can kaybı yok, sevindirici tarafı bu. Ekiplerimiz müdahale ediyor.

esenyurt fabrika yangını

Yandaki iş merkezlerine de sıçramış şu anda. En net bilgiyi 20-25 dakika içerisinde olur. Ama can kaybı olmadığını biliyoruz.  Yangının çıkış noktası palet fabrikası. Palet olduğu için de yangının yayılması hızlanmış. 20 dakika içinde ayrıntılar netleşecek.

istanbul esenyurt yangın

Şansımıza çok yoğun bir rüzgar yok. Bugün kısmi bir rüzgar var. Yüksek duman, yüksek alev olmasının nedeni kuru, çam ağaçlarından yapılan paletlerin olmasından kaynaklanıyor. Kimyasal bir şey yok. Küçük bir tekstil fabrikası var ve küçük bir iş merkezi var." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.